PDP Gaming Ladestation Ultra Slim (PS4) - MaxGaming.dk

Navigere

PDP Gaming Ladestation Ultra Slim (PS4)

 
260 kr

Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørØvrigt tilbehør fra PDP

Når du spiller i timevis ad gangen, er det værste, der kan ske, at din controller dør midt i en mission, fordi den ikke var fuldt opladet fra begyndelsen. Hold spændingen ved med det officielt licenserede PDP Gaming Ultra Slim Charge System til PS4! De magnetiske porte tillader let docking med én hånd, og LED -opladningsindikatorerne fortæller dig, hvornår det er tid til at genoptage missionen, når batterierne er fuldt opladet. Er du træt af at vælte dit opladningssystem eller flytte det ved en fejl, når du placerer dine betjeningselementer til opladning? PDP Gamings Ultra Slim Charge System har også mikrosugemateriale i bunden, der holder ladestationen på plads.

Med automatisk dæmpning af lys omkring basen og et ekstremt tyndt moderne design, passer dette nye opladningssystem problemfrit ind i dit spil eller din stue. Den officielt licenserede oplader indeholder også to dongle -stik til DUALSHOCK 4 -kontrollerne. De innovative funktioner i PDP Gaming Ultra Slim Charge System tilbyder både stil og funktionalitet, der gør dette til et must for trådløse spillere.

Funktioner:
- Magnetiske porte for optimal tilslutning og opladning
- Mikrosugemateriale i bunden, der holder ladestationen på plads
- Omgivende lys omkring basen med auto-dim-teknologi, der tilpasser sig omgivende lysforhold
- LED -opladningsindikatorer, der pulserer under opladning
- Officielt licenseret af Sony

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15392
Producentens varenr: 051-100-EU

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig