Købe Genesis Pallad 500 Gaming Rygsæk 15,6/17,3 på MaxGaming.dk
 

Navigere

Genesis Pallad 500 Gaming Rygsæk 15,6"/17,3

Antal: 
429 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørPC tasker fra Genesis

Resumé:
- Holdbar, vandafvisende og holdbar
- Tilstrækkelig plads til tastatur eller headset
- Powerbank lomme
- Flere lommer

EN GAMER I BEVÆGELSE
Genesis Pallad 500 er et ideelt valg for personer, der konstant er på farten med deres bærbare computer og andre ting. I tasken finder du masser af plads til tilbehør som tastaturer eller høretelefoner. Men det er ikke alt! Pallad 500 har også plads til andre små genstande, som ikke nødvendigvis er forbundet med gaming, såsom en pung, dokumenter til solbriller.

SIKKER REJSE
Takket være et specielt opskummet Air Cell-system vil din bærbare computer altid være ordentligt beskyttet mod stød og brag. Komfortabel polstring og ventilerende design, Genesis Pallad 500 er den perfekte ledsager til længere ture. Det vandtætte, holdbare og ballistiske materiale er fremstillet for at sikre sikker transport uanset vejret.

GLEM ALDRIG ET TILBEHØR
Genesis Pallad 500 er udstyret med fire hovedkamre med ekstra lagerplads til din bærbare computer, tastatur, hovedtelefoner eller din foretrukne musemåtte. Dens sidelommer er ideelle til din smartphone. Rygsækken kommer også med en speciel powerbank-lomme.

ALT TILBEHØR I SIKKER OPBEVARING
Pallad 500 er perfekt til ikke kun elektronisk udstyr. Rygsækken indeholder en række mindre rum til dokumenter, pung, kontorartikler og nøgler. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et ekstra bagrum og kan opbevare dine solbriller i et dedikeret rum oven på rygsækken.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12780
Producentens varenr: NBG-0986

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

5
1 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

. 2019-03-17

Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre