Deltaco PC-ryggsekk 15,6 - Motstandsdyktig mot vann, Tyverisikkert design, 36-45 L - Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Deltaco PC-ryggsekk 15,6” - Motstandsdyktig mot vann, Tyverisikkert design, 36-45 L - Sort

 
329 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørPC tasker fra Deltaco

Stilfuld rygsæk med 15,6" laptoprum, der kan tåle regn, ideel til arbejde og træning. Rygsækken er praktisk med flere smarte funktioner såsom et skjult rum til værdigenstande og skjulte lynlåse.

Minimalistisk bydesign med stor opbevaringsplads. Elegant rygsæk helt i sort, med mesh-rygpuder og skulderstropper for høj komfort og åndbarhed, passer perfekt på kontoret/højskolen eller gymnasiet. Med en opbevaringsplads på 36-45 L kan du være sikker på, at alt passer, laptop, oplader, tøj, tilbehør og meget mere.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17217
Producentens varenr: DELO-0500

Om varemærket

Deltaco - Alt inden for forbrugerelektronik. Det, der først startede som import af kabler, blev senere egenproducerede produkter i tilbehørssegmentet. I dag kan du finde alt, hvad du har brug for til din computer fra Deltaco, hvad enten det handler om at sortere dine kabler på en pæn måde, eller om du mangler ledninger til en fleksibel optimering.

I dag er Deltaco en af de største producenter af hjemmeelektronik i Sverige og har mange underproducenter som Nordic Home Culture, STREETZ og Deltaco Smart Home. I 2017 lancerede de deres spilmærke Deltaco Gaming, som kun fokuserer på at udvikle spilprodukter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig