Købe Hori Fighting EDGE til PlayStation 4 på MaxGaming.dk
 

Navigere

5
Spar 5%

Hori Fighting EDGE til PlayStation 4

Antal: 
1509 kr / 1439 kr
Foreløbig dato:
2022-05-22
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørFightstick/Arcade fra Hori

Den ultimative arkadepind, der virkelig omfavner kampånden, er tilbage på PlayStation 4. Branchens første toppanel i børstet aluminium tilbyder holdbarhed og raffineret stil, som ikke kan findes andre steder. HORIs proprietære HAYABUSA håndtag er designet til at reducere inputtid og øge reaktionsevnen.

HAYABUSA knapper har en lavere spillerum end almindelige knapper for hurtig input og en glat mat finish med metalliske accenter for stil og ydeevne. Der er ingen anden fighting stick på markedet, der tilbyder det samme niveau af ydeevne, og Fighting EDGE er blevet omfavnet af professionelle spillere og brugt i kampspilsturneringer rundt om i verden. Fighting EDGE er et vartegn i design og funktionalitet. Officielt licenseret af Sony.

- Officielt licenseret af Sony
- Børstet aluminiumsplade på toppen
- HORI originale HAYABUSA håndtag og knapper
- Programmerbare knapper, turneringstilstand og mere
- Kablet kontrol

Varenummer

Vores varenummer: 13257
Producentens varenr: PS4-098E

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Grå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.