Købe Nacon Revolution Unlimited Pro Controller V3 på MaxGaming.dk
 

Navigere

7
Spar 7%

NaconRevolution Unlimited Pro Controller V3

1175 kr / 1089 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørKontroller fra Nacon

Slip dit fulde potentiale ud med den trådløse eller kablede eSports Revolution Unlimited Pro Controller. Åbn direkte på controlleren for alle lydfunktioner for at justere lydstyrken og slå lydfunktioner fra i kabelforbundet eller trådløs tilstand.

Trådløs brug:
Fungerer med en Bluetooth-modtager, der tilbyder højtydende gameplay sammen med lydchat-funktionen. Inkluderer et genopladeligt Li-Polymer 1300 mAh batteri (autonomi 7 timer).

Varenummer

Vores varenummer: 13944
Producentens varenr: PS4OFPADREV3UK

Om varemærket

Få mere kontrol fra Nacon - Virksomheden blev grundlagt i 2014 med visionen om at tilbyde computertilbehør til en bred kundebase. Tidligt begyndte Nacon at samarbejde med forskellige professionelle spillere om at fremstille controllere, der er specielt skræddersyet til konkurrencedygtigt spil. Det resulterede i et katalog over forskellige produkter tilpasset konkurrencedygtigt spil.

Nacons produkter er alle lavet, så du som spiller kan præstere bedre tankemæssigt. I 2020 beviste de dette og lancerede headset-serien RIG, som er headset af høj kvalitet specielt lavet til forskellige platforme og som tidligere eksisterede hos Plantronics.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.