Genesis Gaming Skrivebord Holm 200 RGB - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Gaming Skrivebord Holm 200 RGB

 
1715 kr / 1095 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Justerbar Fodstøtte - Sort
299 kr
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSkrivebord fra Genesis

Genesis Holm 200 RGB er et professionelt spillebord, der giver plads nok til alt dit spiludstyr under dine episke kampe. Med sin indbyggede RGB-baggrundsbelysning skaber den et betagende landskab i dit ultimative spilrum.

Bordets mål er: 75 x 60 x 113 cm

Ledsager i flere år
Genesis Holm 200 RGB giver dig et stort arbejdsområde med sin solide og holdbare konstruktion, så dette alt-i-et spillebord gør dine omfattende kampagner behagelige og sjove. Den laminerede kulfiberbordplade er lavet af højkvalitets MDF og har masser af plads til alt det tilbehør, du har brug for.

Oplader og USB-port lige ved hånden
Genesis Holm 200 RGB har en indbygget hub med tre USB 3.0-porte og kabelstyring, som gør det nemmere at tilslutte diverse perifere enheder og undgå rod blandt alle kablerne.

Alle dine ting organiseret
Genesis Holm 200 RGB er udstyret til al din nørderi og har metaltrådsholdere til dine hovedtelefoner og controllere. For at overleve en hel nats spil kan du placere din energidrik eller en kaffekop i den specielle holder. Holderne har universal montering, så du kan placere dem i højre eller venstre side, alt efter hvad der passer dig bedre. For at holde skrivebordet i orden er der også et magasinrum til at holde kablerne i orden på undersiden af bordet.

Unik baggrundsbelysning
For at opnå den bedste effekt skal du forbedre din spiloplevelse med den fjernbetjente LED-baggrundsbelysning med flere tilstande og funktioner. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at ændre belysningens farver, tilstande, hastighed og lysstyrke og dermed skabe en fantastisk og unik atmosfære, som kun er begrænset af din fantasi. Baggrundsbelysningen placeres under skrivebordet, så den ikke kolliderer med baggrundsbelysningen fra andet tilbehør.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16091
Producentens varenr: NDS-1606

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 113 cm
Dybde 60 cm
Højde 75 cm

Egenskaber

Belysning Ja, RGB
Farve Sort

Forbindelse

USB Ja, 3

Funktioner

Højdejusterbar Nej
Kabeladministration Ja
Kopholder Ja
Headset Holder Ja
Skærmstativ Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig