Xiaomi Mi Power Strip (3-outlet, 3 USB) - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Xiaomi Mi Power Strip (3-outlet, 3 USB)

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemSmart Strøm fra Xiaomi

Mi Power Strip er den stilfulde forlængerledning, der tilbyder 3 USB-stik og 3 elektriske stik, der hurtigt oplader dine enheder. Forlængerledningen er udstyret med sikkerhedsskærme for at minimere risikoen for ulykker. Udover det har den også en høj effekt og er brandsikker.

- 3 USB-stik
- 3 stikkontakter
- Let og kompakt (0,3 kg)
- 250V
- Sikkerhedsbeskyttelse
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17881
Producentens varenr: NRB4030GL

Om varemærket

Xiaomi er en kinesisk teknologivirksomhed og start-up, der har kombinationen af at være det "sejeste" brand, der er venner med sine brugere. De arbejder konstant på nye innovative løsninger og har et konstant fokus på kvalitet og effektivitet. Virksomheden bygger fantastiske produkter til rimelige priser for at lade alle nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.

Xiaomi er i øjeblikket verdens fjerdestørste smartphone-brand og har etableret verdens største IoT-platform for forbrugere med mere end 213,2 millioner smarte enheder (eksklusive smartphones og bærbare computere), der er forbundet til deres platform. I øjeblikket er Xiaomi-produkter tilgængelige i mere end 90 lande og regioner rundt om i verden og har et førende fodaftryk på mange markeder.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig