Købe Genesis Tellur 300 Stolemåtte Arsenal Of Gamers på MaxGaming.dk
 

Navigere

34
Spar 34%

Genesis Tellur 300 Stolemåtte Arsenal Of Gamers

Antal: 
214 kr / 142 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Gamer stolTilbehørStolemåtte fra Genesis

Med Genesis Tellur 300 gulvbeskyttelse kan du beskytte dine gulve under de mest intense kampe i spillet. Efterlad ikke ridser og bevæg dig jævnt med din stol med Tellur 300. Takket være Genesis Tellur 300 Arsenal of Gamer gulvmåtten har du endnu et våben i dit arsenal. Diameteren er 100 cm.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14746
Producentens varenr: NDG-1462

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.