Supra LoRad MD06-EU/SP MK3 Stikdåser - MaxGaming.dk

Navigere

Supra LoRad MD06-EU/SP MK3 Stikdåser

 
1099 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-05-25
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereStrømskinne fra Supra

Supra LoRad MDXX-EU/SP mkIII er en strømforsyningsboks af høj kvalitet designet til at beskytte og filtrere dit udstyr fra alle de felter, stråling, radiobølger og andre forstyrrelser, der omgiver os. Som ekstraudstyr er der også et filter til overspændingsbeskyttelse (SP), som er kraftfuldt og hurtigt til bedst muligt at beskytte dit udstyr mod overspændinger forårsaget af f.eks. lynnedslag.

Supra LoRad strømskinne er en effektiv og højkvalitets løsning på problemet med elektrisk interferens. Ved at dæmpe interferens med op til 40dB kan dit hi-fi-system afspille fra en stille baggrund, så musikkens mikrodynamik kommer tydeligt frem. Denne filtrering øges med hvert output fra indgangsstikket, og standardfilterkonfigurationen er, at den første pind er ufiltreret på alle modeller op til MD06, eller de to første på MD08 og større.

Stikkontakterne er lavet med indvendig ledning af 2,5 mm 2 iltfri kobberledere, som understøtter hele 2300 watt kontinuerlig effekt. Dette beskytter også både dig og dit udstyr mod skadelig interferensstøj og koblingsfelter. Med en strømskinne fra Jenving får du en af markedets absolut bedste strømskinne. Husk, at for at strømskinnerne skal fungere, skal de tilsluttes jordede stikkontakter.
  • Lynbeskyttelse
  • Indbygget strømfilter
  • Overspændingsbeskyttelse
  • Fremstillet i Sverige
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11352
Producentens varenr: 3024000030

Om varemærket

Supra har leveret kabler af høj kvalitet siden 2004 og er ansigtet udadtil for high definition. Hvorfor købe den nyeste konsol eller TV med op til 8K, hvis dit andet udstyr ikke kan følge med? Gå ikke på kompromis med opløsningen, men nyd det niveau, dit udstyr faktisk opnår. Supras kabler er blevet objektivt testet på HDMI's verificerede testcenter i USA og er sandsynligvis de bedste HDMI-kabler på markedet.

Det, der gør Supra unik, er, at de leverer høj opløsning, selv i de lavere kabler, hvilket ingen andre formår at gøre. Et absolut førstevalg blandt gamere, der ønsker at optimere ydeevnen på deres konsol, tv, computer eller projektor.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 3 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig