Supra LoRad MD08-EU/SP MK3 Stikdåser - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Supra LoRad MD08-EU/SP MK3 Stikdåser

Antal: 
1229 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelstyringssæt - Kabelholdere
48 kr
Køb
Info
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
89 kr (117 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereStrømskinne fra Supra

Supra LoRad MDXX-EU / SP mkIII er en højkvalitets netboks til netspænding, der er designet til at beskytte og filtrere dit udstyr fra alle felter, stråling, radiobølger og andre forstyrrelser, der omgiver os. Som ekstraudstyr er der også et filter til overspændingsbeskyttelse (SP) som er kraftfuldt og hurtigt for bedst muligt at beskytte dit udstyr mod overspændinger forårsaget af f.eks. lynnedslag.

Supra LoRad grenudtag er en effektiv og højkvalitets løsning på problemet med elektriske forstyrrelser. Ved at dæmpe interferens med op til 40 dB kan dit hi-fi-anlæg spille fra en stille baggrund, hvilket får musikkens mikrodynamik til at fremstå tydeligt. Denne filtrering øges med hver udgang fra indgangsstikket, og standardkonfigurationen for filtre er, at den første kontakt er ufiltreret på alle modeller op til MD06, eller de to første på MD08 og større.

Stikkontakterne er lavet med indvendige ledninger af 2,5 mm 2 iltfri kobberledere, som understøtter hele 2300 watt kontinuerlig effekt. Dette beskytter også både dig og dit udstyr mod skadelig interferensstøj og gearfelter. Med en grenstikdåse fra Jenving får du en af de absolut bedste grenstikdåser, der findes på markedet. Husk, at for at grenstikkene skal fungere, skal de tilsluttes jordede stikkontakter.
  • Lynbeskyttelse
  • Indbygget strømfilter
  • Overspændingsbeskyttelse
  • Fremstillet i Sverige
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13006
Producentens varenr: 3024000089

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 3 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.