Hori Real Arcade Pro V Hayabusa til Nintendo Switch - MaxGaming.dk
 

Navigere

Hori Real Arcade Pro V Hayabusa til Nintendo Switch

Antal: 
965 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørFightstick/Arcade fra Hori

Hori Nintendo Switch Real Arcade Pro V Hayabusa er en arkadekontrol, du er glad for at bruge til for eksempel Ultra Streetfighter II samt Garou: Mark of the Wolves men også kommende titler for at få overtaget over din modstander med optimal kontrol og ægte følelse. Hvis du ikke spiller på din konsol, opretter du lige så let forbindelse til din pc.

Tre meter langt tilslutningskabel giver dig mulighed for nemt at bruge din kontrol, når Switchen er docket, og du kan fokusere på underholdningen. Med en kabelforbindelse kan du stole på, at du får et direkte svar på dine handlinger uden forsinkelse fra trådløse i vigtige øjeblikke i intense kampe. Der er også et rum i betjeningen, hvor du nemt kan lægge kablet væk under opbevaring, når du nødigt har brug for plads til noget andet, eller når du nemt vil have det med.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11237
Producentens varenr: NSW-006U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.