Glorious GMMK Gateron Blue Mekaniske Afbrydere - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Glorious GMMK Gateron Blue Mekaniske Afbrydere

Antal: 
335 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch och Keycap Puller
27 kr
Køb
Info

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørCustom keyboardSwitchar fra Glorious

Glorius PC Gaming Race har sammen med Gateron udviklet udskiftelige switches til GMMK-serien. De er ekstra nemme at bruge med Glorious GMMK, men er også kompatible med andre tastaturer.

Gateron-kontakterne er kompatible med SMD-lamper og kan tændes gennem det gennemsigtige hus. Via MX (+) porten kan switchene også bruges i tastaturer udstyret med Cherry MX switche. For at sikre den højest mulige kompatibilitet er Cherry MX Keycaps også kompatible. Med en levetid på 50 millioner klik er Gateron -switches meget holdbare.

Gateron -switchens skrivefølelse er utrolig flot og let, fordi switchene er meget blødere og endnu mere taktile. Dette muliggør en helt ny type og spiloplevelse.

Gateron Red-Breakers er de mest populære blandt spillere. De er meget fleksible og giver en meget hurtig nøgleindtastning. Udløserpunktet er ikke mærkbart med lineære switches, og der er ikke noget hørbart klik. Den meget lave arbejdskraft på 45g gør den ideel til hurtige tryk i kampens hede.

Tekniske detaljer:
- 120 kontakter
- Gateron blå udløserkontakt
- 55g trykmodstand

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14358
Producentens varenr: GAT-BLUE

Om varemærket

Glorious, født af et community af passionerede gamere, der krævede det bedste - Startet af pc-spillere til pc-spillere. Glorious Gaming leverer hardware og tilbehør designet til at præstere på eliteniveau i førsteklasses kvalitet og til overkommelige priser for alle. Glorious har udfordret den traditionelle pc-spilindustri siden starten i 2014.

Glorious produkter blev bygget til at imødekomme behovene hos de mest seriøse gamere, der ønskede mere, end nogen anden kunne tilbyde. Siden de som nogle af ​​de første tilbød en ultralet spilmus med RGB-belysning, er de kun fortsat med at tage spilindustrien med storm.

Specifikationer

Egenskaber

Type Clicky
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.