SteelSeries Arctis Pro Trådløs Gamingheadset Sort - MaxGaming.dk

Navigere

SteelSeries Arctis Pro Trådløs Gamingheadset Sort

Farve:
Sort
Fås også som:
Demo
1799 kr
 
2799 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

QcK XXL Musemåtte
QcK XXL Musemåtte
Musemåtte
219 kr (299 kr)
Køb
Info
Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra SteelSeries

Dobbelt trådløst system
Arctis Pro Wireless har en stabil, tabsfri 2,4 GHz trådløs forbindelse til gaming-lyd kombineret med Bluetooth til mobile enheder. Brug begge tilslutninger på samme tid eller separat ? valget er dit.

Tabsfri trådløs forbindelse til spil
Den trådløse sender leverer via en 2,4-GHz forbindelse tabsfri lyd med ultra-lav forsinkelse og en rækkevidde på op til 12 meter. Automatisk kanalhop-teknologi sikrer fremragende ydeevne, da headsettet altid finder et radiofrekvensområde uden interferens.

Ikke flere kabler
Det eksklusive system med dobbelt batteri betyder, at du aldrig behøver at sidde i nærheden af en stikkontakt for at oplade headsettet. Sæt det ene batteri i siden af basestationen og oplad, mens det andet er i headsettet, når du spiller.

Højttalerenheder klar til Hi-Res
Højttalerenhederne bruger neodymmagneter med høj densitet og kan gengive Hi-Res-lyd ved frekvenser op til 40.000 Hz, næsten det dobbelte af de fleste andre headset (22.000 Hz), og det dobbelte af, hvad menneskelig hørelse kan opfatte.

Fremstillet i luksuriøse materialer
Hver overflade giver en sofistikeret taktil oplevelse - fra den gunmetalgrå finish af letvægtsstålhovedbåndet og arme af aluminiumslegering til den bløde belægning på ydersiden af ørekopperne.

To-vejs ClearCast mikrofon
Arctis ClearCast-mikrofonen, som kan skubbes ind i headsettet, er anerkendt som den bedste mikrofon til gaming. Den leverer exceptionel baggrundsstøjreduktion, så din stemme høres klart og tydeligt.

Fingerspidskontrol
Den intuitive OLED-menu gør det muligt hurtigt at justere lydstyrken, vælge den rigtige ChatMix-balance og få den perfekte lyd til dig ? alt sammen uden at skulle installere noget software.

DTS Headphone:X v2.0
Den nyeste generation af Headphone:X kaster dig direkte ind i oplevelsen ? spillets lyd bringes til live omkring dig med en utrolig præcis placering af hver lyddetalje.

Bygget til professionelle
Arctis Pro Wireless er bygget til at levere den bedste gaming-lyd, der nogensinde er set. E-sports-atleter kræver lydkvalitet, komfort og materialer i absolut topklasse, og Arctis Pro leverer på den front.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12175
Producentens varenr: 61473

Om varemærket

Du kan ikke tale om e-sport og gaming uden at nævne SteelSeries. Siden 2001 har de utallige gange udviklet produkter, der har taget markedet til nye niveauer - som f.eks. den første glasmåtte, det første mekaniske tastatur til gaming eller den første mus produceret specifikt til World of Warcraft. SteelSeries har desuden lige siden starten været involveret med sponsorater på e-sports-scenen.

SteelSeries er kendt for at skabe produkter, der får legende-status - som f.eks. musemåtten QcK, som har været et oplagt valg for professionelle gamere i over 15 år. Deres produkter er omhyggeligt udviklet ned til mindste detalje, så de passer til såvel konkurrence-orienterede gamere, der har brug for pålideligt udstyr til de vigtige kampe og nybegyndere, som skal til at erhverve deres første gamingmus.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 10-40000 Hz
Følsomhed 98 db
Impedans 32 Ω
THD 3 %
Lyd 7.1

Batteri

Batteriernes levetid 20 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.2 m
Vægt 687 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale AirWeave
Belysning Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz,USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC,MAC,PS4,Xbox One,Nintendo Switch,Andriod

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Impedans 2200 Ω
Følsomhet -48 dB
Polært mønster Bidirectional
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig