Roccat ELO 7.1 AIR Trådlöst Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Roccat ELO 7.1 AIR Trådlöst Gaming Headset

 
675 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Roccat

ROCCAT Elo 7.1 Air Surround Sound RGB Gaming Headset kombinerer det seneste inden for trådløs teknologi med en vægtløs pasform. Tiden med at gå på kompromis er forbi, når du går trådløst med ROCCATs Stellar Wireless, som er så godt som kablet og 24-timers batterilevetid, der kan holde spillere over en uge.

Dens 360°-surroundlyd drives af præcisionstunede 50 mm-drivere og har Superhuman Hearing-teknologi for at øge kritisk lyd i spillet. Overlegen memoryskum og et selvjusterende metalhovedbånd giver dig en unik pasform, der er fuld af stil takket være AIMO-belysning. Den aftagelige mikrofon supplerer pakken med et avanceret trådløst gaming headset.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1001015
Producentens varenr: ROC-14-140-02

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Lyd 7.1

Batteri

Batteriernes levetid 24 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m
Vægt 345 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Belysning Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig