Logitech G533 Prodigy Trådløs Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

33
Spar 33%

Logitech G533 Prodigy Trådløs Gaming Headset

 
899 kr / 599 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetTrådløse fra Logitech

Logitechs nye gaming-headset har alt, hvad du nogensinde har ønsket dig i et par gaming-hovedtelefoner ? trådløs kommunikation, 7.1-surroundlyd, støjreducerende udtrækkelig mikrofon og bløde ørepuder, der sidder behageligt i lange perioder. Disse avancerede gaming-hovedtelefoner hjælper dig med hurtigt at lokalisere modstandere og giver dig et forspring i spillet, eller giver dig mulighed for at fordybe dig i film. Det bedste ved Logitech Prodigy G533 er, at de virkelig genskaber effekterne i spilmiljøet, præcis som spiludviklerne havde tænkt sig.

7.1 surround sound med individuel lydstyrkejustering

Med Logitechs DTS-hovedtelefon:X-teknologi får du en 7.1 surround sound-oplevelse med præcis højttalerplacering og lydpositionering. G533 leverer lyden præcis, som spilskaberne havde tænkt sig det. Du kan indstille lydstyrkeniveauerne for hver af de 7 lydkanaler. For eksempel kan du vælge at forstærke spillyde, der kommer fra de bagerste kanaler, for tydeligt at høre modstanderens skridt bag dig.

Smart trådløs løsning
På trods af at disse gaming høretelefoner er trådløse, leverer de fantastisk lydkvalitet op til 15 meter væk. De er specielt udviklet til at kunne opretholde en stærk forbindelse selv under for eksempel LAN, når der er flere trådløse høretelefoner i samme rum.

15 timers batterilevetid
Logitech G533 har et genopladeligt og udskifteligt batteri, der driver lange maratonspilsessioner i op til 15 timer på en enkelt opladning. Vi anbefaler at holde øje med batteriniveauet for at undgå at løbe tør for strøm midt i en spændende kamp.

Støjreducerende mikrofon
Mikrofonen på G533 er trækbar og justerbar. Dette giver dig mulighed for at placere den tilpasset til dig, når du skal tale med dine medspillere, og så fjerne den fra dit ansigt, hvis du for eksempel skal se en film eller spille alene. Mikrofonen slås automatisk fra, når du slår den sammen.

Pop-filter øger ydeevnen
Disse gaming-hovedtelefoner har et lille indbygget popfilter, der reducerer støj og støj i mikrofonen fra forstyrrende øjeblikke såsom dit eget åndedræt og andre ""popping""-lyde. Dette gør kommunikationen klar og interferensfri.

Ørepuder i sportsmesh-materiale
For at undgå at belaste din nakke er disse hovedtelefoner designet med det allernyeste inden for materiale- og produktionsteknologi. Logitech G533 er derfor ikke kun holdbar, men også ekstrem let, hvilket betyder, at du kan have dem på i timevis. Ørepuderne er designet til at ligge blødt over øret, hvilket giver en behagelig følelse selv under lange spillesessioner. Puderne ånder og kan tages af for vask, så de altid er friske og rene.

Software til personlige indstillinger
Med Logitech Gaming Software har du mulighed for endnu flere indstillinger, justeringer og tilpasninger af dine gaming høretelefoner.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10103
Producentens varenr: 981-000634

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 107 db
Impedans 32 Ω
Lyd 7.1

Batteri

Batteriernes levetid 15 h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m
Vægt 350 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Stof
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet PC

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-20000 Hz
Polært mønster Cardiod
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig