Natec USB Hub 2.0 Dragonfly 3-ports + RJ45 - MaxGaming.dk

Navigere

Natec USB Hub 2.0 Dragonfly 3-ports + RJ45

 
66 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereUSB Hub fra Natec

KOMFORT OG PRAKTISK
HUB USB NATEC Dragonfly er den perfekte måde at øge antallet af tilgængelige USB-porte på bærbare computere og pc'er, hvilket giver brugeren mere bekvemmelighed og frihed.

Nye modeller af bærbare computere og ultra-bøger kommer nu normalt uden et Ethernet-stik (RJ-45) for at forbinde direkte til et netværk via et kabel. Når tilgængeligt wi-fi ikke har tilstrækkelig båndbredde, og brugeren kræver et effektivt og hurtigt netværk, kan Natec Dragonfly hjælpe med at oprette forbindelse til netværket hurtigt ved hjælp af et RJ45-kabel.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14182
Producentens varenr: NHU-1413

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig