Natec USB Hub 3.0 Silkworm USB-C 4-ports - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Natec USB Hub 3.0 Silkworm USB-C 4-ports

 
113 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-07
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereUSB Hub fra Natec

USB-hubben SILKWORM er den perfekte løsning til bærbare og stationære computere, når du ønsker at øge antallet af tilgængelige USB-porte. 4 USB 3.0-porte giver dataoverførsel med en maksimal hastighed på 5 Gb/s. Du tilslutter hubben via en USB-C-indgang.

Design
Silkworm-navet er lille i størrelsen og fylder ikke meget, det kan skjules næsten overalt! Navet har et stilrent design i sort.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13788
Producentens varenr: NHU-1343

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig