Lanberg Vinkelstangskruetrækker + 6 Stikkontakter - MaxGaming.dk

Navigere

Lanberg Vinkelstangskruetrækker + 6 Stikkontakter

 
79 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleVærktøj fra Lanberg

Vinklet skruetrækker med udskiftelige stykker. Den har et solidt håndtag i en ergonomisk form, udstyret med en lås med en kontakt - højre, venstre, lås. Den anvendte lås gør det muligt at skrue på svært tilgængelige steder. Fremstillet af kromvanadiumstål CrV. Uerstattelig i bilservice og garager såvel som i enhver gør-det-selv-boks. Det ergonomiske håndtag indrammet med skridsikker beskyttelse gør, at hånden ikke bliver træt under langt arbejde.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17206
Producentens varenr: NT-0809

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Blå, Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig