TP-Link RE200, WiFi Signaludvider - MaxGaming.dk

Navigere

TP-Link RE200, WiFi Signaludvider

 
233 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkWifi forstærkere fra TP-Link

Dual-band WiFi repeater TP-LINK RE200 er udviklet til at skabe et udvidet WiFi med bredere dækning og større rækkevidde. Den er kompatibel med alle konventionelle WLAN-routere og forstærker signalet perfekt i områder, der tidligere var svære at forbinde. Med sin LAN-port kan den betjene netværksenheder som en WLAN-adapter.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17007
Producentens varenr: RE200

Om varemærket

TP-Link blev grundlagt i 1996 af to brødre for at kunne producere og markedsføre et netværkskort, som brødreparret havde udviklet. Det blev startskuddet til en utrolig rejse, hvor virksomheden er vokset og har udviklet sig til en af ​​de store spillere inden for netværksprodukter i verden. TP i firmanavnet er baseret på konceptet "twisted pair" som er en slags elektromagnetiske kabler.

TP-Link producerer routere, mobiltelefoner, repeaters, LED-lamper, netværksswitches, ADSL, powerbanks og trådløse adaptere. Gennem årene har TP-Link udviklet og diversificeret sit produktsortiment til også at omfatte adskillige smart home-produkter såsom smart-stik og WiFi-kameraer.

Hos MaxGaming kan du finde flere produkter fra TP-Link, så du kan få det bedste netværk til dit hjem eller kontor. Et hurtigt og stabilt netværk er vigtigt, især for gamere, der spiller online, så du ikke lagger og misser skuddet i de vigtigste øjeblikke. Vi har alt fra trådløse routere, switches og range-extenders fra TP-Link til konkurrencedygtige priser.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig