Thrustmaster TX Racing Servo Base (PC/Xbox One) - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Thrustmaster TX Racing Servo Base - Xbox Series / Xbox One / PC

 
1989 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox One TilbehørRat fra Thrustmaster

Thrustmaster TX servo basen til PC og Xbox Series X er et centralt stykke udstyr til dit økosystem af udstyr. Den er kompatibel er en mængde add-ons, og du kan udnytte next-generation kraft-feedback til at opnå solid autencitet. For at kunne skifte rat når det er nødvendigt har servoen quick-release systemer samt H.E.A.R.T. teknologi og 900° roteringsvinkel, der sikrer autenticitet og præcision.
  • Kompatibel med alle Thrustmaster rat
Inkluderet i pakken
- Ratbase
- Tilføjelsessystem
- Strømkabel

Varenummer

Vores varenummer: 10313
Producentens varenr: 4060068

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig