Lanberg Headset Adapter 3.5mm (han) 4-Pin til 2x3.5mm (hun) - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg Headset Adapter 3.5mm (han) 4-Pin til 2x3.5mm (hun)

 
26 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
46 kr (99 kr)
Køb
Info
Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereAdaptere fra Lanberg

Lanbergs højkvalitets lydadapter er løsningen til brugere, der har brug for 2 separate lydstreams, derfor bruger de 2 Mini-jack 3,5 mm hunstik via 1 stik - 3,5 mm hanstik Mini-jack. I praksis kan netop dette kabel bruges med hovedtelefoner + mikrofonkonfigurationer i 1 kabel.

Derudover er den også velegnet til de fleste lydenheder såsom pc'er, smartphones, notebooks, bærbare computere, tårne, fjernsyn, medieafspillere, projektorer, Walkman og andre forskellige typer periferiudstyr og husholdningsapparater.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15086
Producentens varenr: AD-0023-BK

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 0.2 m

Egenskaber

Formfaktor Rund
Belagt kontakt Nikkel
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse fra 3,5mm (Han)
Forbindelse til 3,5mm (Hun)
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig