Nanoleaf Shapes - Triangles Starter Kit - 15 Panels - MaxGaming.dk

Navigere

Nanoleaf Shapes - Triangles Starter Kit - 15 Panels

 
1865 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemBelysning fra Nanoleaf

Nanoleaf Shapes Triangles er modulære LED-lyspaneler med en kombination af smart teknologi og elegant ultratyndt design. Det er perfekt til at designe en dekorativ væg, indstille din personlige produktivitetszone eller skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Forvandl dit rum med multisensoriske oplevelser såsom berøringsinteraktioner, musiksynkronisering i realtid, spejling på skærmen og mere.

Tilpas og opret dine egne scener og afspilningslister i Nanoleaf-appen.
For at installere skal du blot montere panelerne på væggen med det medfølgende dobbeltsidede monteringstape "uden at bore". Former er designet med Connect + -teknologi til at arbejde med andre former i linjen og tilbyder ubegrænset belysning, design og IoT-muligheder til din smarte boligindretning.

Varenummer

Vores varenummer: 17535
Producentens varenr: NL47-6002TW-15PK

Om varemærket

Nanoleaf er indledningen på en ny æra af belysning, der fokuserer på fuldstændig personalisering - en verden, som går ud over glødepærer og begrænsninger for, hvordan vi belyser vores boligarealer. Virksomheden, der blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, som tog på en rejse med målet om udbrede grøn teknologi, har nu kontorer i Shenzhen, Hong Kong og Toronto. Nanoleaf består af et alsidigt team af lidenskabelige problemløsere, som tænker ud af boksen og stræber efter at transformere belysning og revolutionere den måde, vi lyser verden op på.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig