Fidget spinner - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk

Navigere

Fidget spinner

Fidget-spinner, også kaldet håndspinner, er blevet utroligt populær i Danmark i de senere år. Hos os hos MaxGaming finder du mange forskellige typer af fidget-spinnere, for eksempel i metal, i form af den 'hurtige gyldne' og andre seje fidget-spinnere, som du kan prøve. Disse er perfekte at lege med i, når du er midt i et LAN, og du føler koncentrationen begynder at falde.

Hvad er en Fidget Spinner? En fidget-spinner er en gadget, som du holder mellem to fingre og drejer. Fidget-spinnere kan have mange forskellige former og udseende, men hovedanvendelsen er den samme. Hold spinneren mellem tommelfingeren og pegefingeren, og brug de andre fingre til at dreje bladet. Det lyder muligvis enkelt, men det er utroligt vanedannende og kan være godt til koncentration. En Fidget-spinner kan også hjælpe med at træne motorikken i hænderne.

Fidget-spinnere har ry for at have en utrolig positiv indflydelse på mennesker, der lider af ADHD, angst eller autisme. Forskere er bestemt uenige om, hvorvidt dette kan bevises, men du kan med sikkerhed sige, at Fidget-spinnere er perfekte at bruge, når du har brug for en pause i spillet og ønsker at lade din hjerne hvile et par minutter. Du kan således blive bedre til at fokusere på spillet ved at bruge en Fidget-spinner. For dem, der ønsker at lære tricks, er der mange Youtube-klip at se.

Vi hos MaxGaming tilbyder mange seje Fidget-spinnere i alle former, materialer og prisklasser. De aller enkleste kan fås fra 19 kroner, mens den lidt mere avancerede, for eksempel i metal, koster lidt mere. En Fidget-spinner er en god investering for alle, der ønsker at forbedre deres koncentrationsevne og dermed også blive en bedre spiller i det lange løb. Denne opfindelse har revolutioneret spilverdenen i Danmark og gjort det muligt for spillere at undgå tåget hjerne, der muligvis kommer opstår ud på de små timer.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
0 Produkter
Sorter efter: