Deltaco Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max - MaxGaming.dk

Navigere

Deltaco Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max

 
66 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørCover & skærmbeskytter fra Deltaco

Skærmbeskytter i hærdet glas til din 2020 Apple iPhone 12 Pro Max. Med denne skærmbeskytter har du den samme følelse på skærmen, som hvis du slet ikke havde nogen beskyttelse. Skulle uheldet være ude, får skærmbeskytteren et slag, og coveret bliver nærmest pulveriseret i stedet for revner i displayet. Skærmbeskytteren er også lavet til at modstå fingeraftryk og ridser.

- 9H hårdhed
- 2.5D hærdet glas

Pakken indeholder: Skærmbeskytter, renseklud, renseklud, støvfjernelsesmærkat
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17470
Producentens varenr: SCRN-20IP67

Om varemærket

Deltaco - Alt inden for forbrugerelektronik. Det, der først startede som import af kabler, blev senere egenproducerede produkter i tilbehørssegmentet. I dag kan du finde alt, hvad du har brug for til din computer fra Deltaco, hvad enten det handler om at sortere dine kabler på en pæn måde, eller om du mangler ledninger til en fleksibel optimering.

I dag er Deltaco en af de største producenter af hjemmeelektronik i Sverige og har mange underproducenter som Nordic Home Culture, STREETZ og Deltaco Smart Home. I 2017 lancerede de deres spilmærke Deltaco Gaming, som kun fokuserer på at udvikle spilprodukter.

Specifikationer

Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig