HyperX Amp - 7.1 USB Lydkort - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
50
Spar 50%

HyperX Amp - 7.1 USB Lydkort

Antal: 
137 kr / 68 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydEksterne lydkort fra HyperX

Opgrader din lydoplevelse med HyperX Amp - USB-lydkort. Dette avancerede lydkort med digital signalbehandling giver forbedret mikrofonstøjreduktion og opgraderet lyd for at tage dit spil til næste niveau. Få krystalklar kommunikation med tilpasset virtuel 7.1-surroundlyd. Derudover har den et praktisk snap-on klip, der holder lydkontrollerne lige ved hånden og en enkel plug-and-play-opsætning, så du kan begynde at spille med det samme. HyperX Amp er den perfekte opgradering til enhver konkurrencedygtig gamer, der ønsker overlegen lydkvalitet og forbedrede fordybende lydeffekter.
  • HyperX specialindstillet virtuel 7.1 surround sound
  • Praktisk lydkontrolboks
  • Forbedret mikrofonstøjreduktion
  • Plug N Play lydopgradering til stereoheadset
  • Tilslut headsettets 3,5 mm kabel
  • Juster nemt lydstyrken
Opgrader dit stereoheadset til et headset med virtuel surroundlyd med dette praktiske lille USB-lydkort fra HyperX. Oplev en mere ægte spiloplevelse i dag.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 26874
Producentens varenr: 366061 / 4P5K3AA

Om varemærket

Den populære spilproducent HyperX - Hvad der blev grundlagt i 2002 med udelukkende en række højtydende hukommelseskort er i dag vokset til at blive en af ​​de største spilproducenter med et af ​​de bredeste sortimenter. HyperX er kendt for at vove sig ud i nyt farvand og med deres samarbejde skubbe grænserne for hvad der er muligt i spil.

I dag sponsorerer HyperX over 20 e-sportshold samt mange andre atleter i andre sportsligaer såsom NBA, Premier League og Bundesliga. De har også taget samarbejdet som en spilorganisation videre med kunstnere som Post Malone for at skubbe e-sport og spil fremad.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.