NuPrime Hi-mDAC DAC og Hovedtelefonforstærker - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

NuPrime Hi-mDAC DAC og Hovedtelefonforstærker

 
1029 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydEksterne lydkort fra NuPrime

Hi mDAC er en bærbar højopløsnings-DAC og hovedtelefonforstærker. Den er i stand til PCM 32/384 og DSD 256 afkodning, den er ultrakompakt, har lavt strømforbrug og kan nemt tilsluttes din computer eller mobilenhed.

Hi-mDAC overgår alt i sin prisklasse og kan sammenlignes med digital-til-analog konvertere og hovedtelefonforstærkere, der koster væsentligt mere. Det giver lytteren virkelig passende lyd med en førende bas og en imponerende fuld frekvensrespons. Forbedringen i lydkvalitet er let at høre.

KOMPATIBEL

Hi-mDAC er kompatibel med en lang række enheder - Apple-computere og iOS-enheder, inklusive iPhones og iPads, alle computere og mange Android-enheder.

KOMFORTABEL
Hi-mDAC er en af de mindste højtydende USB DAC'er på markedet i dag. Hi-mDAC måler kun 5,0 cm x 2,2 cm x 1,2 cm og kan nemt rejses i din lomme, rygsæk eller dokumentmappe. Med et USB-kabel, der forbindes til din iOS-enhed eller Android, er det en fantastisk måde at få forbedret lydkvalitet fra din smartphone eller tablet.

UNIK LYD OG KVALITET
Hvis du kun har lyttet til musik via dit eksisterende computerlydkort eller den indbyggede DAC i din iOS- eller Android-enhed, finder du denne USB-drevne eksterne DAC som en ufattelig forbedring af lydkvaliteten. Hvis du har en ældre ekstern DAC, der kun kan afkode 24-bit / 96kHz PCM, lader Hi-mDAC dig høre og føle mere af din yndlingsmusik. Den overlegne lyd giver en klar opgradering til din lytteoplevelse.

FUNKTIONER
- 32-bit / 384 kHz PCM og indbygget DSD 256-afkodning
- Diskret USB-lydmodtager og D/A-konverter. Asynkron overførselstilstand til fordoblet jitterreduktion under dataindtastning og testfiltertrin
- Højtydende hovedtelefonforstærker
- Optisk udgang (delt med 3,5 mm hovedtelefoner ud), der kan S/PDIF og DoP strøm
- USB-drevet, ingen ekstern strømforsyning påkrævet. Den kan betjenes direkte med mobiltelefoner
- USB-stik
- Fungerer med Android (4.1 og nyere med OTG), iOS (med kameraadapter USB-kabel), Windows 7/8/10 og Mac. Windows-enhedsdriver download påkrævet; andre enheder behøver ikke en driver.

tilbehør
- USB-A til USB-C-kabel medfølger

Standard mikro-USB eller flash-kabel kan ikke bruges til at forbinde Hi-mDAC til Android- eller iOS-enhed. De er designet til at forbinde en computer til mobile enheder.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16584
Producentens varenr: Hi-mDAC

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Grå, Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig