Astro MixAmp PRO TR Gen4 Digital (PS4/PS3/PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Astro MixAmp PRO TR Gen4 Digital (PS4/PS3/PC)

 
989 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydEksterne lydkort fra Astro

Den nye MixAmp Pro TR har øgede funktioner, så brugeren kan tilpasse sig alle miljøer. For professionelle gamere og seriøse livestreamere er MixAmp Pro TR blevet redesignet med alle digitale komponenter til forsinkelse og interferensfri drift.

Med den medfølgende ASTRO Command Center-software kan professionelle og livestreamere indstille hver input- og outputparameter i MixAmp Pro TR for præcis konfiguration og specifikke indstillinger. Både Playstation 4 (sort) og Xbox One (hvid) MixAmps Pro TR har også fuld lydkortfunktionalitet til pc og Mac. Alle TR-produkter er officielt udstyr fra Call of Duty: Black Ops 3 og bruges af toprangerede Call of Duty Pro-hold såsom Optic Gaming og Team Envyus.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15721
Producentens varenr: 939-001731

Om varemærket

Prisbelønnede Astro Gaming har siden 2006 været det firma, der har skubbet branchen fremad med deres produkter. Deres vision er at forbedre og føre e-sport til det næste niveau med deres produkter. De er blevet en stor del af spilkulturen, især fordi virksomheden altid har været sammensat af en flok entusiastiske spillere.

Astros produkter er designet til dem, som kræver ekstra af deres udstyr - såsom de undervurderede hardcore-spillere, professionelle spillere eller dem, der stræber efter at gøre deres absolut bedste. Astro er i dag et brand, der ejes af Logitech.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig