Glorious Fox Toy - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Glorious Fox Toy

 
119 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidGadgets fra Glorious

Glorious Fox Toy
Halvt ræv, halvt Switch, denne yndige og majestætiske desktop-ledsager vil have en særlig plads i din samling og dit hjerte. Det vidunderlige Glorious Fox-legetøj er lavet af højkvalitets, holdbart vinylmateriale. På trods af sin miniaturestørrelse er den synlig nok til at passe næsten overalt og holde dig med selskab under arbejde og leg.

Fox Toy er en vidunderlig følgesvend, der spreder glæde og skaber en følelse af venskab og glad aura. Med sit detaljerede design og legende udtryk vil denne lille skrivebordskammerat lyse op på din arbejdsplads og tilføje et strejf af charme til dit skrivebord hver dag. Nyd dets selskab og lad dets tilstedeværelse øge din arbejdsglæde og kreativitet!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 30634
Producentens varenr: GLO-TOY-FOX

Om varemærket

Glorious, født af et community af passionerede gamere, der krævede det bedste - Startet af pc-spillere til pc-spillere. Glorious Gaming leverer hardware og tilbehør designet til at præstere på eliteniveau i førsteklasses kvalitet og til overkommelige priser for alle. Glorious har udfordret den traditionelle pc-spilindustri siden starten i 2014.

Glorious produkter blev bygget til at imødekomme behovene hos de mest seriøse gamere, der ønskede mere, end nogen anden kunne tilbyde. Siden de som nogle af ​​de første tilbød en ultralet spilmus med RGB-belysning, er de kun fortsat med at tage spilindustrien med storm.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid, Rød, Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig