Noble Collection Minecraft - Potion Bottle - MaxGaming.dk

Navigere

Ny
Spar %

Noble Collection Minecraft - Potion Bottle

Antal: 
266 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidGadgets fra Noble Collection

Bring Minecrafts livlige verden ind i dit hjem med Noble Collection Minecraft Potion Bottle. Med det behøver du ikke lave din egen eliksir - denne samlerobjekts replikas tekstur er inspireret af frostet glas og toppet med en ægte korkprop, så du kan nyde de samme realistiske genstande fra spillet uden at investere tid i at lave det.

Denne farveskiftende version af potionflasken vil helt sikkert lyse enhver fans verden op. Tryk blot på den for at ændre drinkens farve fra blå, til rød, til gul, til grøn til lilla. Den drives af 3 AAA-batterier (medfølger ikke) og vil skille sig ud i enhver samling. Stående 6 1/2" høj, drikkevareflasken er den perfekte størrelse til at blive vist på en måde, der helt sikkert vil afværge fjendtlige hober.

For Minecraft-fans fra 8 år og opefter er Noble Collections Minecraft Potion Bottle en fantastisk tilføjelse til stuen. Bring spillets eventyr ind i dit hjem med denne smukke replika.

Hvis du leder efter en gave at give til en, der elsker Minecraft, er denne Minecraft-lampe en fremragende gave. Lampen er også velegnet til andre festligheder som Halloween. Denne kompakte dekorative lampe passer på de fleste hylder og skriveborde. Køb din Noble Collection Minecraft Potion Bottle og skab hyggelig belysning i dit hjem.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 29014
Producentens varenr: 2506NN3729

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig