Købe Thrustmaster eSwap Pro Controller på MaxGaming.dk
 

Navigere

15
Spar 15%

Thrustmaster eSwap Pro Controller

Antal: 
1439 kr / 1229 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollerGamepads fra Thrustmaster

Thrustmasters nye spilkontrol er den rigtige for spillere, der ønsker at klatre op på matchmaking-stigen.

Den tilbyder en unik Hot Swap-funktion. Tilpas din controller til at tilpasse sig den måde, du spiller på! Skift et modul med en anden til enhver tid under et spil.

Ubegrænset modulært økosystem i skæringspunktet mellem design og ydeevne for maksimal alsidighed og konstant forbedret spillekomfort.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100073
Producentens varenr: 4160726

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.