Microsoft Xbox One Elite Series 2 Trådløs Controller (Xbox/PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Microsoft Xbox One Elite Series 2 Trådløs Controller (Xbox/PC)

 
1499 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
99 kr
Køb
Info
Etui til kontrol
Etui til kontrol
Øvrigt tilbehør
89 kr
Køb
Info
Single Opladestation til Xbox Controller
159 kr (199 kr)
Køb
Info
Dual Laddstation til Xbox Controller
199 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolXboxXbox Series TilbehørKontroller fra Microsoft

Fungerer også til den nye Xbox Series X/S

Den helt nye Xbox Elite Wireless Controller Series 2 bringer mere end 30 nye måder at spille på som en professionel, herunder joysticks med justerbar modstand, nye udskiftelige komponenter, op til 40 timers genopladelig batterilevetid og ubegrænset tilpasning med Xbox Accessories-appen på Xbox One og Windows 10.

Bygget til at udføre

Den nye Xbox Elite Wireless Controller Series 2 har funktioner designet til konkurrencedygtige spil og giver mere end 30 nye måder at spille som en professionel på. Sigt bedre med nye justerbare joysticks, skyd endnu hurtigere med en kortere aftrækkerlås, og hold dit mål i syne med et fulddækkende gummibelagt greb.

Optimeret til dig
Med nye udskiftelige joystick- og padleformer kan du skræddersy controlleren til din foretrukne spillestil. Gem op til tre brugerdefinerede profiler og en standardprofil på controlleren, og skift mellem dem på farten med profilknappen. Brug Xbox Wireless, Bluetooth eller det medfølgende USB-C-kabel til at spille på alle dine Xbox One- og Windows 10-enheder.

Flere måder at tilpasse
Få ubegrænset tilpasning med appen Tilbehør til Xbox. Du kan bruge eksklusive konfigurationsmuligheder, herunder dødzonejustering og knaptilknytning til stemmekommandoer såsom "optag det" eller "tag et skærmbillede".

Lavet til lange spilsessioner
Du kan spille i lang tid takket være op til 40 timers genopladelig batterilevetid og raffinerede komponenter, der er lavet til at holde. Du oplader controlleren i eller uden for tasken med det medfølgende USB-C kabel og ladestation.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14909
Producentens varenr: FST-00003

Om varemærket

Multinationalt selskab Microsoft - Startet af den legendariske Bill Gates i 1975 er Microsoft i dag vokset til at blive en af verdens mest berømte og største virksomheder. Ud over deres operativsystem har de flere fingre med i spillet ved bl.a. at stå bag fremstillingen af Xbox. Microsoft har også købt den svenske spilproducent bag Minecraft, Mojang AB.

Hos os kan du finde masser af produkter fra Microsoft, især fra Xbox. Vi har et bredt sortiment af produkter, som kan hjælpe dig med at bringe dit spil til det næste niveau, såsom konsoller, controllere og masser af andet tilbehør. Du finder også produkter, der kan forbedre din spiloplevelse, såsom joysticks, rat og endda fightsticks.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig