Genesis P58 Controller (PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis P58 Controller (PC)

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollGamepad fra Genesis

Resumé:
- Kompatibel med PC og PS3
- 2 tilstande: X-indgang og D-indgang
- Vibration
- Stadigt greb
- 8-vejs joystick, 12 knapper. 2 analoge pinde
- Snor på 180 cm
- Systemkrav: Windows XP/Vista/7/8/10

UNIVERSEL
Natec Genesis P58 er en alsidig gaming-controller, som er kompatibel med PC og PS3. Højkvalitets og gummibaseret overflade giver styringen maksimal komfort.

TO MODES
P58 giver mulighed for nemt at skifte mellem X-input og D-input tilstande. Dette hjælper brugeren med at undgå begrænsningerne ved hver grænseflade og vil give mulighed for at spille alle spil på både en konsol og en Windows-computer.

VIBRATIONSFEEDBACK
Specielt vibrationssystem, der er ansvarligt for at give dig den mest realistiske oplevelse fra spillet muligt. Det giver ikke kun realistisk oplevelse, men øger også intensiteten.

STADIG GRÆB
P58 har en gummibaseret overflade, der garanterer et sikkert og stabilt greb i alle situationer. Dette giver dig som spiller mulighed for at nyde spillet, selv for hardcore gamere, for hvem en regelmæssig kontrol ikke er nok.

FULD KONTROL
Gamepad P58 er udstyret med to analoge sticks, men også et 8-vejs joystick. Denne løsning gør det glat for spillere, der foretrækker analogt, men også et andet greb på controlleren.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12768
Producentens varenr: NJG-0773

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig