Genesis PV58 Trådløs Controller (PC) - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis PV58 Trådløs Controller (PC)

 
199 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollGamepad fra Genesis

Resumé:
- Kompatibel med PC og PS3
- Gummibaseret overflade for fast greb
- Vibration
- 12 knapper. 2 analoge håndtag
- 2 tilstande: X-indgang og D-indgang

EN HANDY TRÅDLØS GAMEPAD
Genesis PV58 er en trådløs spilcontroller, der er kompatibel med både PC og PlayStation 3. Takket være dens mange funktionaliteter bliver din virtuelle underholdning mere underholdende end før. Spildesignet og symbolerne får PV58 til at skille sig ud blandt publikum.

GUMMIBASERET OVERFLADE
Hele spilstyringen er beklædt med gummi, som giver et fastere greb. Den glider ikke ud af dine hænder, selv i hektiske og dynamiske øjeblikke.

PLUG & PLAY
Spild ikke tid med kedelige konfigurationer. X-input og D-input funktionerne giver dig mulighed for at nyde spil på pc direkte fra boksen. Alt du skal gøre er at tilslutte din spilcontroller og nyde dit spil med det samme.

ANALOG HÅNDTAG OG TRIGGERE
PV58 er udstyret med 12 knapper og 2 analoge håndtag. Alt er korrekt designet til at give dig fuld kontrol over alle de situationer, du er i. At udføre komplicerede og avancerede kombinationer har aldrig været nemmere og mere tilfredsstillende end før.

VIBRATIONSFEEDBACK
Specielt vibrationssystem, der er ansvarligt for at give dig den mest realistiske oplevelse fra spillet som muligt. Det giver ikke kun en realistisk oplevelse, men øger også intensiteten.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12769
Producentens varenr: NJG-0692

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig