Købe GameSir Z1 Tastetur til Mobil och PC på MaxGaming.dk
 

Navigere

GameSir Z1 Tastetur til Mobil och PC

Antal: 
579 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollerGamepads fra GameSir

GameSir Z1 indeholder 29 programmerbare taster og 4 konfigurerbare makrotaster og er kompatibel med kan også tilsluttes via bluetooth til mobiltelefoner. Dominer Fortnite, PUBG og alle andre mobilspil. Download GameSir G-Core-softwaren til Windows PC, hvor du kan konfigurere tastaturgenveje, makrotaster, komplekse kommandoer og RGB-baggrundsbelysning med GameSir G-Core. Z1 er genopladelig, så du kan tage GameSir Z1 -tastaturet til din ven og spille sammen.

GameSir Z1 er godt designet til fuldt ud at stimulere spilpotentialet og tilbyder et spilbesparende, pladsbesparende alternativ til et tastatur i fuld størrelse uden at ofre vigtige funktioner. Kombinationen af et attraktivt design, der er velegnet til moderne spilsmag sammen med selve layoutet, er meget behageligt, selv efter mange timers brug.

GameSir Z1 gaming tastaturet er fyldt med 29 autentiske Cherry MX Red mekaniske switche, der er lette at trykke på med et hurtigt hurtigt svar. Vi stopper aldrig med at udforske, så vi udvikler BattleDock ? -teknologien, der kan konvertere indgangssignalerne fra tastaturet eller musen til de signaler, mobiltelefonen kan genkende. GameSir Z1 er ikke kun et tastatur, men også en BattleDock ?. Tilslut musens USB -kabel til GameSir Z1 -tastaturet, du kan spille mobilspil med tastaturet og musen!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100064
Producentens varenr: ENZ100HZ

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Antal knapper 33
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB-C
Trådløs Ja
Kompatibilitet Android, PC
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.