Købe Hori Racing Rat APEX til PlayStation 5 (PS5/PS4/PC) på MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Racing Rat APEX til PlayStation 5 (PS5/PS4/PC)

Antal: 
1049 kr
Foreløbig dato:
2022-02-24
Forudbestille
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS5 TilbehørRat fra Hori

Officielt licenseret af Sony. Hori leverer det bedste inden for byggekvalitet, tilpasningsmuligheder og autentisk racersimulering med Racing Wheel Apexc til PlayStation 5 og PlayStation 4. Horis designteam har inkluderet alle funktionerne og kvaliteten af et racerrat i fuld størrelse til en overkommelig pris. 270 graders svingforhold - Fuldt programmerbar og justerbar - Vibrationsfeedback - PS5, PS4 og PC-kompatibel.

Du kan nemt fastgøre rattet til et bord eller et racerstativ med robuste klemmer og ståldele. Pedalerne i fuld størrelse er bygget til at holde. Skift fra 270 grader til 180 graders svingforhold ved hastighed, og finjuster andre indstillinger såsom dødzone , pedalfølsomhed og mere. Kryds målstregen med det helt nye RWA: Racing Wheel APEX til PlayStation 5, PlayStation 4 og pc.

Funktioner
  • Kompatibel med PlayStation 5, PlayStation 4 og PC
  • Racerhjul og pedaler i fuld størrelse optimeret til autentisk racersimulering
  • 270 graders venderadius med justerbare outputmuligheder
  • Installer sikkerhed med robust spændesystem
  • Officielt licenseret af Sony
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 20790
Producentens varenr: SPF-004U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.