Gunnar Optiks Fallout Vault 33 - Gunmetal - Clear - MaxGaming.dk

Navigere

Ny
Spar %

Gunnar Optiks Fallout Vault 33 - Gunmetal - Clear

 
749 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørGaming briller fra Gunnar Optiks

Med en retro-futuristisk stil og firkantede GUNNAR-briller kombineres nøje udvalgte materialer som rustfrit stål og nylon for at skabe et unikt design. Disse stilfulde gaming-briller er ikke kun komfortable, men også udstyret med fleksible hængsler for en overlegen pasform. Med specialdesignet linseteknologi modvirker de effektivt digital øjentræthed ? perfekt til lange stunder foran skærmen.

G Shield® Plus linsebeskytteren giver en førsteklasses seeroplevelse med forbedret klarhed og komfort. Disse briller, der er officielt licenseret af Amazon Studios® som Fallout®-briller, beskytter ikke kun mod skadeligt blåt lys, men tilbyder også enestående 100 % UV-beskyttelse.

Gå ikke glip af at udforske Gunnars Fallout Vault 33 gaming-briller for en imponerende og beskyttet spiloplevelse. Disse briller er designet til at reducere træthed i øjnene og forbedre kontraster og farver og giver en skarpere og mere levende visuel oplevelse under lange spilsessioner.

Varenummer

Vores varenummer: 30544
Producentens varenr: FAL-05509

Om varemærket

Forbedret fokus med briller fra Gunnar Optiks - Året er 2003, og Matt Michelsen er plaget af hovedpine efter lange dage tilbragt foran en computerskærm. Efter at have fået diagnosen digital øjentræthed forudsagde han, at det ville blive et fremtidigt problem, og sammen med en optisk ingeniør udviklede de Gunnar Optiks.

Gunnar Optiks har en patenteret linseteknologi, der modvirker både langsigtede og kortsigtede bivirkninger af digital øjentræthed. Med Gunnar Optiks briller undgår du hovedpine, sløret syn og tørre øjne, mens du vil være i stand til at koncentrere dig længere, præstere bedre og holde bedre fokus.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Skalmens længde 140 mm
Linse bredde 57 mm
Rammebredde 133 mm
Broens bredde 15 mm
Vægt 20 g

Egenskaber

Farve Grå, Grøn

Funktioner

Blå lysreduktion Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig