Gunnar Optiks Mendocino - Midnight Blue - Amber - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Gunnar Optiks Mendocino - Midnight Blue - Amber

 
879 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-27
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørGaming briller fra Gunnar Optiks

Mendocino gaming brillerne er perfekte til at nå toppræstationer med subtilitet og stil. Med fokus på både funktionalitet og design er Mendocino skabt med en ultralet titaniumramme, der giver enestående komfort og holdbarhed, samtidig med at den tilføjer et moderne twist til dit look. Den klassiske rektangulære form giver en tidløs æstetik, der passer til forskellige stilarter og lejligheder.

De justerbare næseklemmer giver en skræddersyet pasform, der komplementerer forskellige ansigtsformer, hvilket gør dem til et alsidigt valg for alle. Disse elegante briller er ikke kun stilfulde, men også ergonomisk designet til at være behagelige at have på i lange dage, hvilket gør dem til det perfekte valg til både arbejde og spil. Med Mendocino kan du opnå et stilrent og funktionelt look, uanset om du arbejder eller leger.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 30636
Producentens varenr: TTM-11601

Om varemærket

Forbedret fokus med briller fra Gunnar Optiks - Året er 2003, og Matt Michelsen er plaget af hovedpine efter lange dage tilbragt foran en computerskærm. Efter at have fået diagnosen digital øjentræthed forudsagde han, at det ville blive et fremtidigt problem, og sammen med en optisk ingeniør udviklede de Gunnar Optiks.

Gunnar Optiks har en patenteret linseteknologi, der modvirker både langsigtede og kortsigtede bivirkninger af digital øjentræthed. Med Gunnar Optiks briller undgår du hovedpine, sløret syn og tørre øjne, mens du vil være i stand til at koncentrere dig længere, præstere bedre og holde bedre fokus.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Skalmens længde 135 mm
Linse bredde 54 mm
Broens bredde 16 mm
Vægt 15.1 g

Egenskaber

Farve Blå

Funktioner

Blå lysreduktion Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig