Razer Cynosa Lite Gaming Tastetur - MaxGaming.dk

Navigere

39
Spar 39%

Razer Cynosa Lite Gaming Tastetur

Antal: 
319 kr / 193 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch och Keycap Puller
25 kr
Køb
Info
Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
45 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

Razer Cynosa Lite Gaming Keyboard er det perfekte valg til gamere, der ønsker et holdbart tastatur med høj ydeevne. Tastaturet har bløde taster, enkeltzone Razer Chroma-baggrundsbelysning og 10-tasters rollover for en responsiv spiloplevelse. Cynosa Lite er også udstyret med makrooptagelse, som gør det nemt at tilpasse dit keyboard til din spillestil. Tastaturet har et spildsikkert design for øget holdbarhed og leveres med mulighed for spiltilstand. Med 1000Hz Ultrapolling er Razer Cynosa Lite Gaming Keyboard den perfekte måde at tage din gaming til det næste niveau.

Uanset om du er en die-hard gamer eller en mere afslappet spiller, vil Cynosa Lite Gaming Keyboard lade dig spille på dit bedste.

Varenummer

Vores varenummer: 100061
Producentens varenr: RZ03-02741000-R3N1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Multimedietaster Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

4
2 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Tobias. 2023-07-13

Opfylder forventningerne til hvad den kostede, købte den til en nedsat pris. Har ingen problemer med at se nøglebelysningen.

Motsvarar förväntan för vad den kostade, köpte den för nedsatt pris. Har inga problem med att se upplysningen av tangenterna.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Jakob. 2023-06-01

Fin feedback fra knapperne og fin lyd når man trykker på dem. Det, der fjerner 2 fulde stjerner fra vurderingen, er, at baggrundsbelysningen er ekstremt svag. Det er endnu sværere at se, hvad der står på tasterne i dagslys end på et tastatur uden baggrundslys. Når det er mørkt ude/inde, kan man se lidt bedre, men lysstyrken er stadig under al kritik. Vil nok blive ved med at bruge det et stykke tid, men skifter muligvis til et af mine gamle tastaturer og gemmer dette som backup i stedet for. Heldigvis købte jeg den billigt på udsalg.

Skön feedback från knapparna och skönt ljud när man trycker ner dom. Det som tar bort 2 hela stjärnor från betyget är att backlighten är extremt svag. Det är tillochmed svårare att se vad som står på tangenterna i dagsljus än på ett tangentbord utan backlight. När det är mörkt ute/inne så syns det lite bättre, men ljusstyrkan är ändå under all kritik. Kommer förmodligen att försätta använda det ett tag, men kan hända att jag byter till ett av mina gamla tangentbord och spara detta som backup istället. Tur att jag köpte det billigt på rea.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre