Logitech G213 Prodigy Gaming Tastatur - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G213 Prodigy Gaming Tastatur

 
649 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-03-04
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Logitech

Logitech G213 Prodigy er et tyndt gaming-tastatur, der både er holdbart og spilsikkert (perfekt til dig, der godt kan lide at have drinks i nærheden). G213 kombinerer præstationsjusterede taster med det bedste inden for taktile fornemmelse og ydeevne til computerspil. Du spiller med præcision takket være de hurtige og responsive taster ? anti-ghosting betyder også, at du bevarer kontrollen, når du bruger flere taster på samme tid.

Indbygget håndledsstøtte

Spil og skriv komfortabelt med G213 Prodigy. Takket være den indbyggede håndledsstøtte og justerbare fødder kan du lege eller arbejde i en ergonomisk stilling.

Anti-ghosting
Tastaturet er designet til gaming, hvilket betyder, at det virker fire gange hurtigere end et almindeligt tastatur. Med anti-ghosting bevarer du også kontrollen, når du bruger flere spilnøgler på samme tid.

RGB-belysning, der kan tilpasses
Tilføj dit personlige præg til spillet med den tilpasselige RGB-belysning, der tilbyder 16,8 millioner farver. Derudover kan du nemt aktivere film og musik med de direkte medieknapper./p>

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10044
Producentens varenr: 920-008090

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 452 mm
Dybde 218 mm
Højde 33 mm
Vægt 1000 g

Egenskaber

Mekaniske taster Nej
Type af switch Membran
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig