Logitech G613 Trådløst Mekanisk Tastatur [Romer G] - MaxGaming.dk
 

Navigere

31
Spar 31%

Logitech G613 Trådløst Mekanisk Tastatur [Romer G]

Antal: 
999 kr / 685 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Logitech

TRÅDLØS MEKANISK SPIL TASTATUR
Højtydende spil

G613 er den næste generation af trådløse tastaturer designet til spillere, der kræver både den høje ydelse af mekaniske switches og friheden ved trådløst spil. G613 har trådløs LIGHTSPEED-ydelse til superhurtig rapporteringsfrekvens på 1 ms og Bluetooth til forbindelse til flere værter, avanceret mekanisk Romer-G-ydelse, 6 programmerbare G-knapper og utrolig batterilevetid

LIGHTHTSPEED TRÅDLØS
Avanceret trådløs ydeevne

LIGHTSPEED trådløs teknologi er vores optimerede trådløse punkt-til-punkt-løsning med en rapporteringsfrekvens på 1 ms for superhurtig og lydhør trådløs forbindelse. Denne professionelle trådløse løsning er indbygget i G613 gaming -tastaturet for at levere enestående responstid og konsekvent ydeevne.

MEKANISKE ROME-G-SKIFTER
Professionelle mekaniske kontakter

Mekaniske Romer-G switches giver præcis mekanisk ydeevne med en utrolig følelse og holdbarhed med en levetid på 70 millioner slag. Romer-G switches er valget for e-sport-professionelle, og det korte slag på 1,5 mm er 25% hurtigere end konkurrenternes mekaniske standardafbrydere. Romer-G er den perfekte kombination af hastighed, præcision og støjsvag betjening.

PROGRAMMERBARE G -KNAPPER
6 programmerbare knapper

6 dedikerede G-knapper, der kan programmeres med tilpassede genveje og kommandoer i apps. Udfør komplekse handlinger let og hurtigt med et tryk på en knap. G-knapper kan tildeles pr. Spil eller app-profil for tilpasning og bekvemmelighed. Brug Logitech Gaming Software (LGS) til nemt at konfigurere og administrere profiler, kommandoer og mere.

TILSLUT TIL FLERE ENHEDER
Tilslut via LIGHTSPEED eller Bluetooth

Tilslut trådløst med LIGHTSPEED for en superhurtig rapporteringsfrekvens på 1 ms, eller opret forbindelse til andre enheder med et tryk på en knap med Bluetooth. Med Bluetooth kan du parre op til 8 enheder. Skift mellem høj trådløs ydelse med LIGHTSPEED og Bluetooth når som helst, hurtigt og nemt.

BATTERI TID
Op til 18 måneders batterilevetid

Med kun 2 AA -batterier kan G613 bruges i op til 18 måneder. Når batteriet er på 15%, advarer både batteristatusindikatoren og Logitech Gaming Software, før batteriet løber tør.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15783
Producentens varenr: 920-008391

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 478 mm
Dybde 216 mm
Højde 33 mm
Vægt 1410 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Romer-G
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning No
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse Bluetooth, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet Android, MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.