Black Friday 2023 - MaxGaming.dk

Navigere

Black Friday
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

Den 17. november 2023 er det igen tid til Black Friday (Black Week) hos MaxGaming. Hvert år bliver Black Friday større hos os, og her hos MaxGaming forsøger vi hvert år at sende endnu bedre tilbud ud til jer kunder. 2023 er ingen undtagelse. Som sædvanlig har dette års Black Friday fuld fokus på gaming og e-sport. Du finder tilbud på alt fra gamingstole, headset, mus, musemåtter og meget mere. Velkommen til gamingens absolut bedste Black Friday.

Hvad er Black Friday?
Historisk set var Black Friday en børskatastrofe, der fandt sted i 1800-tallet. Efter en periode med optimisme faldt prisen på guld denne dag, og markedet kollapsede. En anden populær teori om, hvorfor det kaldes Black Friday, kommer fra virksomheder i USA, der registrerede deres regnskaber i hånden - med overskud i sort og tab i rødt.

Efterfølgende mente man, at mange butikker var "i rødt" det meste af året, men senere "gik i sort" dagen efter Thanksgiving, hvor shoppere købte en stor mængde nedsatte varer.

Men den mere nutidige betydning refererer til dagen efter Thanksgiving. Det er blevet en shoppingdag fyldt med rabatter og betragtes som et kick-off for julehandlen. Black Friday er blevet større og større i Sverige. Butikker tilbyder store rabatter på elektronik, legetøj og andre gaver - og giver forbrugerne mulighed for at købe de hotteste produkter.

Vi er normalt ikke så begejstrede for at stå op før daggry, men på Black Friday gør vi en undtagelse. Hvordan kan du sove og gå glip af alle de fantastiske Black Friday-tilbud, der findes. I årevis har folk glemt efterårets mørke for en stund og kæmpet for at finde de perfekte gaver til utrolige priser. Uanset om det er en del af din rutine eller ej, må du ikke gå glip af vores Black Friday-udsalg.

Årets største salgsbegivenhed, Black Friday. Hos os finder du massivt nedsatte spilprodukter. Skynd dig og køb før vi løber tør!