Xtrfy K3 Mem-chanical RGB Gaming Tastatur - MaxGaming.dk

Navigere

Cherry Xtrfy K3 Mem-chanical RGB Gaming Tastatur

 
569 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Håndledsstøtte til Tastatur - Full Size
68 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Cherry Xtrfy

K3. DELTAG I AKTIONEN.
K3 står for en ny, effektiv måde at forbedre din spiloplevelse på. Med sit robuste design, hurtige respons og de nye mekaniske kontakter er K3 et stabilt membrantastatur med følelsen af et mekanisk. Eller som vi siger: smart design til gamere på alle niveauer.

RGB LED-BELYSNING .
Vælg mellem en række baggrunds- og tastetrykseffekter, og juster belysningen i op til seks forskellige farvezoner. Med justerbar RGB LED-belysning er K3 et stilfuldt element i spillehjørnet.

INGEN SOFTWARE, INGEN PROBLEMER.
Alle indstillinger foretages direkte på tastaturet og gemmes i den indbyggede hukommelse. På denne måde kan du tilslutte tastaturet til enhver computer og begynde at spille med det samme, med alle dine indstillinger på plads.

MEM-CANIC NØGLER.
K3 kombinerer et membrandesign med et nyt nøglekontaktdesign, med fokus på at give samme følelse som røde mekaniske kontakter. Resultatet er et højkvalitets, men overkommeligt gaming-tastatur.

HURTIGERE REAKTIONER.
K3 er designet til høj hastighed og præcision og er udstyret med 19-tasters rollover og 1000 Hz opdateringshastighed for hurtigere og mere præcis registrering af hvert tastetryk.

BÆREDYGTIG DESIGN.
Med en base af metal og snavs og stænkafvisende tastekontakter med en levetid på 20 millioner tastetryk er K3 et stabilt tastatur, der er bygget til at yde i lang tid fremover.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11418
Producentens varenr: XG-K3-RGB-NOR

Om varemærket

Cherry Xtrfy, bygget på erfaring - Xtrfy producerer spiludstyr sammen med nogle af verdens mest vindende spillere, som kan præstere på det absolut højeste niveau. Med eget design fra bunden bruger de kun gennemprøvet teknologi kombineret med erfaring fra deres egne professionelle spillere. Resultatet? Udstyr af den absolut højeste kvalitet, der tilfredsstiller selv den mest kræsne spiller.

Fordi produkterne er udviklet i samspil med professionelle spillere fra Ninjas in Pyjamas, der skal præstere i toppen, kan Xtrfy aldrig kompensere for kvalitet. Deres mål er altid at skabe den næste generation af specialudstyr og derefter gøre det tilgængeligt for alle.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 444 mm
Dybde 137 mm
Højde 43 mm
Vægt 1100 g

Egenskaber

Mekaniske taster Nej
Type af switch Mecha-membran
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Nej
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig