Corsair K63 Trådløs Gaming Lapboard - MaxGaming.dk
 

Navigere

Corsair K63 Trådløs Gaming Lapboard

Antal: 
549 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Corsair

Tag pc-spil til sofaen, trådløst
Bring oplevelsen af desktop-pc-spil trådløst ind i stuen med Corsair K63 Wireless Gaming Lapboard, med musemåtte i fuld størrelse, til Corsair K63 Wireless-tastaturet . Nyd ultimativ bærbar komfort med understøttende memory-skum, der holder din Lapboard på plads i dit skød og et letvægtsdesign, der gør det nemt at flytte mellem rum. Den indbyggede håndledsstøtte med skridsikker overflade holder dig stabil, mens musemåtten bliver på plads for pixel-præcis sporing, og den kan også nemt udskiftes. K63 kan nemt indsættes og fjernes nemt fra dit lapboard til opladning, eller når du skal tilbage til skrivebordet.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11907
Producentens varenr: CH-9510000-WW

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m

Egenskaber

Mekaniske taster Nej
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Knapmateriale ABS
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.