8Bitdo Retro Mechanical Keyboard - Trådløst Tastatur ANSI - M Edition - MaxGaming.dk

Navigere

8Bitdo Retro Mechanical Keyboard - Trådløst Tastatur ANSI - M Edition

 
699 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-07-29
Forudbestille
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra 8Bitdo

Leder du efter et tastatur med et design hentet fra Nintendos og Commodores første konsoller eller fra ældre klassiske IBM-computere? Så bør du tjekke 8BitDo Retro Mechanical-tastaturet. Dette retro-inspirerede mekaniske tastatur skaber den perfekte balance mellem kvalitet og funktionalitet. 8BitDo-tastaturet er lavet til at passe til din moderne livsstil og har avancerede funktioner som Bluetooth, trådløs 2.4G-forbindelse eller kablet tilslutning, men med stil fra tidligere tider.

Tasterne i Double-Shot ABS og topmonteret struktur giver dig en ensartet følelse og gør den usædvanlig holdbar. Derudover kan du indstille makroer på de programmerbare taster på Dual Super Buttons (Kan tilslutte op til 4 sæt til tastaturet, 1 sæt medfølger). 8BitDo Keyboard har tre indstillinger: Bluetooth, 2.4G trådløs og kablet, og det intuitive kontrolpanel giver dig mulighed for direkte at bruge det uden komplicerede genveje.

Med et 87-tasters design og Kailh Box White Switches V2 er dette tastatur et alt-i-et tastatur til spil, kontorarbejde, skrivning og mere. Og takket være hot-swap og en aluminiumsplade har 8BitDo-tastaturet uovertruffen holdbarhed og et elegant udseende. Der medfølger også en

Leder du efter et tastatur, der kombinerer retro design med funktionerne og fleksibiliteten fra et moderne tastatur, så er dette trådløse tastatur fra 8BitDo noget for dig. 8BitDo retro-tastaturet lader dig tage nostalgien med dig, uanset hvor du går.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 31192
Producentens varenr: RET00461

Om varemærket

Nostalgiska retroprodukter i modern upplaga - 8Bitdo är en av de företag som tillverkar handkontroller för gaming med en iögonfallande retro-känsla. Inspirationen är tagen från den tidiga designen från bland annat NES och SNES.

Samtliga produkter från 8Bitdo ger dig den perfekta kombinationen mellan nostalgisk retrokänsla med ny pålitlig teknik. En del 8Bitdo produkter har är kompatibla med PC, Mac och Nintendo Switch.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 376.6 mm
Dybde 169.6 mm
Højde 46.8 mm
Vægt 1050 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Kailh Box V2 White
Formfaktor TKL
Knaplayout ANSI
Sproglayout ANSI
Knapmateriale Dye-sub PBT
Multimedietaster Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Hotswap Ja
Farve Grå, Hvid

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet Android, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig