Genesis Thor 100 RGB Tastatur - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Thor 100 RGB Tastatur

 
299 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Genesis

- Holdbare mekaniske knapper af høj kvalitet, der holder op til 50 millioner knaptryk
- 4 ekstra makroknapper
- N-tasten rulleover
- Spilsoftware med profileditor og makroindstillinger
- Ekstremt hurtig responstid og lavt aktiveringspunkt
- RGB-baggrundsbelysning med 10 forskellige tilstande
- 5 multimedieknapper
- Ergonomisk håndledsstøtte
- Kompakt størrelse

Genesis Thor 100 RGB er et programmerbart mekanisk tastatur, skabt til gamere, som trods sin lille størrelse indeholder flere funktioner. Tastaturet kommer med 39 knapper og røde mekaniske kontakter med ekstrem hurtig responstid (8 ms) og høj holdbarhed til krævende brug. Genesis Thor 100 RGB indeholder spilsoftware, der muliggør programmering af makroer og funktioner for alle knapper, samt valg af 10 lystilstande med mulighed for at justere farven på hver knap (16 millioner farver). Den ergonomiske håndledsstøtte betyder behagelig brug, selv når du spiller i flere timer, og takket være den kompakte størrelse på tastaturet kan du tage det med til LAN eller bruge det som en forlængelse af dit arsenal af våben til specielle missioner.

Mekaniske knapper af høj kvalitet

Thor 100 RGB tastatur er udstyret med højkvalitets OUTEMU røde mekaniske kontakter med en levetid på 50 millioner tastetryk. Kontakterne er kendetegnet ved deres lineære bevægelse, hurtige responstid, lave aktiveringspunkt på 2 mm og stilheden. Disse kontakter kræver 45 grams kraft for at blive aktiveret, hvilket betyder hurtigere knaptryk og øget effektivitet.

Spil software
Tastaturet inkluderer avanceret spilsoftware, der giver dig mulighed for at tildele funktioner og makroer til hver knap og totalt ødelægge slagmarker med et enkelt tastetryk. Derudover kan du programmere knapperne til forskellige funktioner og genveje til multimedie.

Effektiv RGB-belysning
Et rigtigt gaming-tastatur skal ikke kun være effektivt ? det skal også se godt ud. Derfor byder Thor 100 RGB på en imponerende baggrundsbelysning, der ikke kun er smuk, men også hjælper med at finde den rigtige knap om natten. Brugeren kan vælge mellem ti forskellige lystilstande, hvoraf nogle tillader, at hver knap kan farvematches baseret på RGB-paletten (16 millioner farver). De fleste tilstande giver dig mulighed for at justere lysniveauet eller effekternes hastighed og bevægelse. Hvis det foretrækkes, kan belysningen nemt slukkes.

N-tasten Rollover
Tastaturet kommer med N-key Rollover, hvilket betyder, at du kan trykke på flere taster på samme tid, uden at skulle bekymre dig om, at der ikke bliver registreret tastetryk.

Holdbarhed, komfort og kompakt størrelse
Thor 100 RGB's består af slidstærke materialer, der giver konstruktionen styrke og holdbarhed. Den ergonomiske håndledsstøtte betyder behagelig brug, selv når du spiller i flere timer, og takket være den kompakte størrelse på tastaturet kan du tage det med til LAN eller bruge det som en forlængelse af dit arsenal af våben til specielle missioner.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13820
Producentens varenr: NKG-1319

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 130 mm
Dybde 231 mm
Højde 37 mm
Vægt 385 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Outemu Red
Formfaktor Compact
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Nej
Håndleddstøtte Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet Linux, PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig