Købe Razer Sortwidow Elite Chroma Tastatur [Razer Green] på MaxGaming.dk
 

Navigere

Razer Sortwidow Elite Chroma Tastatur [Razer Green]

Antal: 
1089 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

Razer BlackWidow Elite gaming tastaturet er en ekspert af militærklasse, der vil tvinge dine fjender i knæ. Denne robuste men ergonomiske partner, vil give dig langtidsvarende pålidelighed takket være metaltop-konstruktionen. Takket være de dobbelte sidevægge på tasterne, vil du også have øget beskyttelse mod støv og væsker. De mekaniske taster er ikke kun for syns skyld, men giver dig den fart og hurtige reaktionstid der er nødvendig i kampens hede.

Håndledsstøtte: Håndledsstøtten er tyk polstret og er en komfortabel støtte til dine hænder, selv i de lange gaming sessioner.

Razer mekaniske taster: De specialdesignede Razer Yellow taster giver dig komfortabel akustiske klik, som du kan føle. Aktiveringen er tunet til den korte 1,9 mm distance, for en hurtigere responstid ved at benytte en aktiveringskraft på kun 50 G. Desuden sikrer anti-ghosting teknologien at du kan benytte op til 10 tastaturkommandoer på samme tid.

Razer Synapse 3: For at gøre tastaturet dig eget skal du benytte Razer Synapse 3 softwaren til at remappe tasterne, og derved skabe skræddersyede makroer og kombinationer der vil knuse dine fjener på et øjeblik.

Media kontroller: Denne hurtigere måde at betjene din underholdning er opnået med forlængede kontroller og en multi-funktionel digital drejeskive. Du kan nu nemt justere volumen, skærmens lysstyrke, gennemgå våben, rejseplan, spole igennem videoer og meget mere. For at skræddersy drejeskiven så den passer til dig, skal du bruge Razer Synapse 3.

Chroma belysning: Hver tast skinner med den tilpasselige Chroma belysning, som lader dig vælge mellem over 16,8 millioner farver. Du kan endda synkronisere lyset med dine andre Razer Chroma enheder via Razer Synapse 3 softwaren.

Nem tilslutning: Den indbyggede USB 2.0 passthrough port og det kombinerede 3,5 mm audio mini-stik på den højre side, lader dig tilslutte dit headset, din mus, eller andre USB enheder til tastaturet, hvilket reducerer antallet af ledninger på dit skrivebord og giver dig flere ledige porte på din computer.

Varenummer

Vores varenummer: 12865
Producentens varenr: RZ03-02620600-R3N1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 448 mm
Dybde 165 mm
Højde 43 mm
Vægt 1690 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Razer Green
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Ja
N-key rollover Nej
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.