Købe Apple AirPods Pro (2019) på MaxGaming.dk
 

Navigere

28
Spar 28%

Apple AirPods Pro

Antal: 
2309 kr / 1665 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHeadset til mobil fra Apple

  • Design af Apple
  • Aktiv støjreduktion
  • Tilpasset pasform og tætning
  • Gennemsigtighed
  • Fantastisk lydkvalitet med adaptiv EQ
  • Modstandsdygtig over for sved og vand (IPX4) ²
  • Starter og forbinder automatisk
  • Nem at forbinde til alle dine Apple-enheder³
  • Hurtig opladning i kufferten
  • Etuiet kan enten oplades trådløst med en Qi-certificeret oplader eller via Lightning-stikket
Magi for dine ører
AirPods Pro er designet med aktiv støjreduktion, der giver en rig lyd, gennemsigtighed, så du kan høre dine omgivelser og fleksibel pasform for komfort hele dagen. AirPods Pro forbindes magisk nemt til din iPhone eller Apple Watch, ligesom AirPods. Og de er klar til brug, så snart du tager dem ud af etuiet.

Aktiv støjreduktion
AirPods Pro er utroligt lette støjreducerende hovedtelefoner, der blokerer for miljøet, så du kan fokusere på det, du lytter til. Aktiv støjreduktion dæmper omverdenen ved løbende at tilpasse sig dit øres geometri, så du kan fokusere helt på musikken, podcasten eller telefonopkaldet.

Gennemsigtighed
Skift til gennemsigtighed, når du vil høre og interagere med omgivelserne, og AirPods Pro lukker lyd ind udefra. Takket være udadvendte og indadvendte mikrofoner kan AirPods Pro ophæve den lydisolerende effekt af silikonetoppe, så alt lyder og føles naturligt ? som når du taler med folk i nærheden.

Fuldstændig nydesignet pasform og komfort
Koniske silikone toppe i tre forskellige størrelser giver en fleksibel pasform. Toppene er formet efter dine ører, holder AirPods Pro på plads og giver en fantastisk tætning til overlegen støjreduktion.

Fantastisk lydkvalitet
En skræddersyet driver med høj udsving og lav forvrængning giver en kraftig baslyd. En supereffektiv forstærker med hdr (High Dynamic Range) giver ren, utrolig klar lyd, samtidig med at batteriet forlænges. Adaptiv EQ tilpasser automatisk musikken til ørernes form, så du får en fuld, ensartet lydoplevelse.

Endnu mere magisk
Den Apple-designede H1-chip giver en utrolig lille lydforsinkelse. Med tryksensoren på skaftet kan du nemt styre musik og opkald og skifte mellem aktiv støjreduktion og gennemsigtighed. Du kan vælge at få Siri til at læse dine beskeder op på dine AirPods. Og med den nye Listen Together-funktion kan du og en ven lytte til den samme lyd i to par AirPods, så I kan spille et spil, se en film eller lytte til en sang sammen.

Dette omfatter:
- AirPods Pro
- Trådløs opladningsetui
- Silikone toppe (tre størrelser)
- Lyn til usb-c kabel
- Dokumentation

Varenummer

Vores varenummer: 15413
Producentens varenr: MWP22ZM/A

Om varemærket

Apple blev grundlagt af den ikoniske duo Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976 og har siden etableret sig som en af ​​verdens største virksomheder. Virksomheden er baseret i Cupertino, Californien og tilbyder sine produkter og tjenester over hele verden.

Med sin høje kvalitet, holdbarhed og innovative produkter er det svært at komme udenom virksomheden, når det kommer til elektronikprodukter. Apple sælger ikke kun hardware, virksomheden er også specialiseret i software og tilbyder i dag en række forskellige onlinetjenester. Under deres paraply finder vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mange flere.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.