Apple EarPods In-Ear Headset - MaxGaming.dk

Navigere

33
Spar 33%

Apple EarPods In-Ear Headset

 
199 kr / 133 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHøretelefoner fra Apple

Originale Apple earpods til markedets bedste pris! I modsætning til almindelige, runde in-ear høretelefoner er Apple EarPods designet med fokus på ørets anatomi. Derfor har de en bedre pasform end andre in-ear høretelefoner og passer til flere mennesker.

Højttalerne i Apple EarPods er designet med en teknologi, der reducerer lydtab og maksimerer lyden. Lyden er dermed af samme høje kvalitet som i dyrere høretelefoner.

Apple EarPods har også en indbygget fjernbetjening, som du kan bruge til at justere lydstyrken, styre musik- og videoafspilning og modtage og afslutte opkald med et tryk på en ledning.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11703
Producentens varenr: MNHF2ZM/A

Om varemærket

Apple blev grundlagt af den ikoniske duo Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976 og har siden etableret sig som en af ​​verdens største virksomheder. Virksomheden er baseret i Cupertino, Californien og tilbyder sine produkter og tjenester over hele verden.

Med sin høje kvalitet, holdbarhed og innovative produkter er det svært at komme udenom virksomheden, når det kommer til elektronikprodukter. Apple sælger ikke kun hardware, virksomheden er også specialiseret i software og tilbyder i dag en række forskellige onlinetjenester. Under deres paraply finder vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mange flere.

Specifikationer

Egenskaber

Formfaktor In-ear
Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig