Sony Playstation 5 Pulse 3D Trådløs Headset - MaxGaming.dk

Navigere

18
Spar 18%

Sony Playstation 5 Pulse 3D Trådløs Headset

Farve:
Hvid
SortGrå
Sort
 
799 kr / 659 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS5 TilbehørHeadsets fra Sony

Lyt jævnt og trådløst med et PS5-headset, der er finjusteret til 3D-lyd på PS5-konsoller. Det trådløse PULSE 3D-headset har et avanceret design med dobbelte støjreducerende mikrofoner, USB Type-C-opladning og en række let tilgængelige kontroller.

Det trådløse PS5-headset PULSE-3D er blevet tilpasset specifikt til at levere den 3D-lyd, der er muliggjort af PlayStation5-konsollen.

Drevet af Tempest 3D AudioTech kan PS5-konsollen sætte dig i centrum af utroligt fordybende lydlandskaber, hvor det føles som om, lyden kommer fra alle retninger. Spil op til 12 timer trådløst takket være det indbyggede genopladelige batteri. Tilslut til PS5- og PS4-konsoller og til kompatible Windows- og macOS-computere ved hjælp af den medfølgende adapter.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17131
Producentens varenr: 0711719387800

Om varemærket

Den verdensførende elektronikproducent Sony Corporation - Sony er et japansk multinationalt selskab med hovedkontor i Tokyo. Virksomheden er det største musikunderholdningsfirma i verden, den største producent af spilkonsoller, den næststørste inden for tv-spilindustrien og er en af ​​de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugermarkedet og det professionelle marked og en førende aktør inden for film- og tv-underholdning.

Vores fokus sammen med Sony er på PlayStation & Gaming. Gaming på konsol er en af ​​de største platforme sammen med pc og mobil. PlayStation-mærket er produceret af Sony Interactive Entertainment, en division af Sony. Den første konsol blev lanceret i Japan i 1994.

Specifikationer

Audio output

Lyd Virtual Surround

Batteri

Batteriernes levetid 12 h

Dimensioner & vægt

Vægt 292 g

Egenskaber

Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, 3,5mm
Trådløs Ja
Kompatibilitet PS4, PS5

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig