Apple AirPods 2 med Trådløs Opladningsetui - MaxGaming.dk

Navigere

Apple AirPods 2 med Trådløs Opladningsetui

 
1325 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHøretelefoner fra Apple

Resumé:
- Design af Apple
- Automatisk tændt, automatisk tilsluttet
- Let at forbinde til alle Apple-enheder6
- Hurtig adgang til Siri - bare sig "Hej Siri" eller indstil dobbelttryk
- Dobbelttryk for at spille eller springe fremad
- Belastes hurtigt i kufferten
- Etuiet kan oplades med et Lightning-stik
- Høj lydkvalitet, både til musik og opkald
- Skift jævnt mellem enheder

Automagisk.

Nye AirPods giver en helt ny oplevelse af trådløse hovedtelefoner. De aktiveres, så snart du tager dem ud af opladningsetuiet og er klar til brug med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.


Efter et enkelt tryk indstiller AirPods alt. En let magisk følelse. De tænder automatisk og er altid forbundet. AirPods fornemmer, når du har dem i ørerne, og holder pause, når du fjerner dem.

Når du vil justere lydstyrken, ændre sangen, foretage et opkald eller få rutevejledning, skal du bare sige "Hej Siri" og tale om, hvad du vil. Du kan vælge at bruge begge AirPods eller kun én, og når du lytter til musik eller podcasts, kan du starte afspilningen eller hoppe fremad med et dobbelttryk.

AirPods giver fem timers lytning1 og tre timers taletid på en enkelt opladning.2 Og takket være opladningsetuiet kan du bruge dem endnu længere - coveret giver flere ekstra opladninger og en samlet lyttetid på over 24 timer.3 Gør skal du hurtigt oplade hovedtelefonerne? 15 minutter i opladningsetuiet er nok til tre timers lytning4 eller to timers taletid.5

AirPods er drevet af Apples nye H1-chip og er udstyret med optiske sensorer og bevægelsesaccelerometre, der registrerer, når du har dem i ørerne. Uanset om du bruger begge AirPods eller kun én, omdirigerer H1-chippen automatisk lyden og aktiverer mikrofonen. Når du taler i telefon eller med Siri, arbejder et stemmeaccelerometer med stråleformende mikrofoner for at bortfiltrere baggrundsstøj og fokusere på din stemme.

Inkluderet:
- AirPods
- Trådløs opladningsetui
- Lyn til USB-kabel

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14364
Producentens varenr: MRXJ2ZM/A

Om varemærket

Apple blev grundlagt af den ikoniske duo Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976 og har siden etableret sig som en af ​​verdens største virksomheder. Virksomheden er baseret i Cupertino, Californien og tilbyder sine produkter og tjenester over hele verden.

Med sin høje kvalitet, holdbarhed og innovative produkter er det svært at komme udenom virksomheden, når det kommer til elektronikprodukter. Apple sælger ikke kun hardware, virksomheden er også specialiseret i software og tilbyder i dag en række forskellige onlinetjenester. Under deres paraply finder vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mange flere.

Specifikationer

Egenskaber

Formfaktor In-ear
Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig